Din energityp. Din själs frekvens.

Att landa i vilken energityp du är, det är att komma ett steg närmare din kärna.

Att veta din energityp öppnar upp för att hitta former, färger och material som vibrerar på samma frekvens som din kropp och din själ.

Att uttrycka din energi utåt, i till exempel kläder, inredning och på hemsidan, är ett sätt att hedra dig själv. Att ta hand om dig själv.

Så vilken energi dominerar i dig, vackra du?
Luft, vatten, eld eller jord?

 

I Carol Tuttles bok It’s just my nature beskrivs de fyra energityperna. Den kan jag verkligen rekommendera om du inte redan läst den. Här kommer en kort beskrivning av de fyra energierna.

LUFT. En extrovert, uppåtgående, hög och lätt energi. En person med dominerande LUFT-energi får naturligt mycket idéer och är optimistisk. Sprider glädje och hopp.

VATTEN. En introvert, mjuk och flödande energi. En person med dominerande VATTEN-energi är metodisk, detaljorienterad och konsekvent.  Har en lugnande effekt på andra.

ELD. En extrovert, framåtgående och aktiv energi. En person med dominerande ELD-energi är resultatorienterad, bestämd, handlingskraftig och kan hantera många bollar i luften samtidigt. Inspirerar andra till handling.

JORD. En introvert, konstant och stilla energi. En person med dominerande JORD-energi är reflekterande, analytisk, precis och fokuserad. Tillför klarhet och stabilitet till sin omgivning.

2 reaktioner till “Din energityp. Din själs frekvens.”

  1. Åh, dette er så spennende tema, Eva! Jeg har også lest boken, og den har virkelig forandret mitt liv. Jeg er mest luft ❤ Ja, det skjer noe med en når man uttrykker sin egen energi -merket det da jeg begynte å rense i garderoben. Det blir liksom mer helhetlig, harmonisk, rent og sant! Kommer helt klart til å ville inkludere dette i mitt hjem og på min hjemmeside etc også. Men det er en del lurige nyanser her også, synes ikke det alltid er så lett å finne det riktige plagget for eksempel. Finne det helt riktige uttrykket. Jeg skulle gjerne hatt noen å sparre med i denne prosessen, for jeg tror det blir helt, helt magisk når alt virkelig stemmer!! ❤ Kram till dig, fineste Eva. Elsker bloggen din -og det forrige innlegget også! Er så enig, så enig!!! Det er på tide å fokusere på, og løfte frem, det som er det viktige, det essensielle, og ta bort alt det andre!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s