Själen vet

Vare sig du vet din energityp eller inte, så kan du räkna med att din själ redan vet – och alltid har gjort.

Det förstår jag nu för egen del.

Första gången jag ens fick upp ögonen för att jag hade en själ, och att den dessutom satt inne med en massa information, var för två år sedan. Jag gjorde meditationen ”Din inre mentor” av Carolina Gårdheim. I meditationen visualiseras ens framtida hus och sitt framtida jag.

Mitt hus låg vid en äng nära havet. Jag kommer ihåg att jag blev förvånad över den stilla känslan i huset. Allt gick i svart och vitt. På en vägg hängde skisser i raka rader. Allt väldigt enkelt och välordnat. Mitt framtida jag var klädd i en svart enkel långklänning och med ett långt silverhalsband runt halsen. Ögonen var iakttagande och utstrålade ett sådant lugn.

Nu när jag känner till energityperna kan jag se att mitt framtida jag och den miljön jag såg i meditationen utstrålade en tydlig JORD-energi.

 

 

I maj i år var jag och fyra andra själsentreprenörer inbjudna till en målarhelg hos fina Margot i Värmland. Hon jobbar bland annat med Vedic-art. Jag kan nu i efterhand se hur vi uttryckte vår energi redan i första övningen. Uppgiften var att blunda och slappna av, med papper och penna, och rita det som kom till oss utan prestation. Tjejen bredvid mig började snart röra pennan i häftiga rörelser fram och tillbaka, hit och dit. På mitt papper blev det två raka streck. Hon ELD, jag JORD.

Var det våra respektive energier som kom fram? Det känns sant för mig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s